1year

Het eerste levensjaar

Vanaf de geboorte van een kind wordt van alles vastgelegd. Het gewicht en de lengte, maar ook de eerste tandjes, woorden en andere bijzondere of opmerkelijke dingen.

Lovelife & lucy heeft het eerste jaar van haar dochter op een hele bijzondere manier weten vast te leggen, namelijk in een infographic. Heel origineel én een genot om naar te kijken. Ze heeft uitstekend gebruik gemaakt van verschillende fonts en illustraties. De combinatie van de foto’s komt erg goed naar voren door dat ze voor een witte achtergrond heeft gekozen en voor alle tekst in illustraties enkel zwart heeft gebruikt. Bovendien zijn de foto’s van haar dochter ook nog eens erg schattig.

Naast dat de infographic er leuk uit ziet, heeft Lovelife & Lucy ook hele leuke feiten over het eerste levensjaar van haar dochter weergegeven. Zoals haar favoriete boek, hoe vaak ze al in het vliegtuig heeft gezeten en het aantal foto’s dat al van haar gemaakt zijn. Wij hopen dat deze infographic een inspiratie is voor andere (creatieve) moeders en dat er nog veel van zulke infographics mogen volgen!

 

Laatste berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd.